Llapis amb llavors Sprout

Logo Sprout

Sprout: Llapis promocional ecològic amb llavors plantables. El llapis que es transforma en planta. El llapis del que neixen flors.

Distribuït per idees.cat

Sprout és un nou concepte de llapis que té com a novetat una cosa molt interessant; una vegada és inservible per al seu primer propòsit, pot plantar-se. Per donar-li als nostres llapis aquesta doble funció, la goma del final s'ha substituït per una càpsula especial que conté llavors. Dels nostres llapis néixen delicioses herbes aromàtiques, verdures fresques o flors comestibles. Pots personalitzar els llapis amb un logotip o un missatge per donar a conèixer una empresa o una organització. 
Aquest nou concepte de llàpis, ens ajuda a mostrar de forma experimental les "R" del consum ecològic i responsable:
• REDUÏR residus mitjançant el reciclatge
• REUTILITZAR productes i residus
• REBUTJAR productes que no respectin el medi ambient• REFORMAR materials i reutilitzar• RECICLAR materials en lloc de llençar-los

Un regal molt especial per créixer junts!

Llapis Sprout, publicitat plantable

Sprout ( "brot" en anglès) és un llapis que vol ser una planta, quan ja no sigui útil per a l'escriptura. Quan és massa curt per escriure, Sprout es planta per fer créixer herbes i plantes aromàtiques que poden utilitzar-se a la casa, l'oficina o l'aula escolar. Sprout pot adquirir-se amb una gran varietat de llavors.

Crea el teu propi hort amb els nostres llapis Sprout!

Planta el teu llapis promocional Sprout

Estàn fabricants amb fusta de cedre certificada per PEFC o FSC.

FSC

 

 

 

 

Economia circular

 

Gaudeix de les plantes aromàtiques, verdures o flors comestibles que has cultivat amb Sprout.

 

 

 

 

 

Hi ha moltes varietats del llapis Sprout amb llavors per a publicitat , entre elles :

Plantes aromàtiques: alfàbrega, coriantre, melissa, menta, romaní, salvia, farigola.

Flors: Calendula, myosotis (forget me not), lavanda, tagetes, girasol.

Comestibles : tomàquet cirerol, bitxo, pebrot, maduixa salvatge,

Beguda de Menta, cultivada amb Sprout.

 

Sprout és un llapis senzill, sense coloració artificial. Està fet amb fusta: còmoda al tacte i atractiva a la vista. A qui no li agrada el tacte d'escriure amb un llàpis de fusta?

El gran avantatge de és que tenim un incentiu, un premi. Això ens ajuda a no perdre, descuidar o llençar el llapis. L'usarem fins al final, per a poder-lo plantar.

La càpsula protectora de la llavor s'activa amb l'aigua. Es dissol i provoca la germinació de les llavors. El temps de brot és al voltant d'una setmana. Perquè sempre sigui un èxit, s'han inclòs un mínim de 3 llavors en cada càpsula per maximitzar les possibilitats d'èxit de la germinació. Cada tipus de llavor té una època de plantació determinada que s'ha de tenir en compte.