EL RUNNING ESTÀ DE MODA!

No cal que ens ho digui ningú : “Fer esport està de moda”. Abans qui es cuidava anava al gimnàs, jugava a futbol, a tenis o a bàsquet. Qui  no havia jugat a l’equip del barri o de l’escola ...

samarretes cursa especial cros 2013Ara s’ha posat de moda el running, vaja, el que tota la vida hem dit anar a córrer. Però ja se sap, si es diu en anglès, sona millor : més fashion, més trendy, no? I ja si pugem una mica el nivell de resistència, ens trobem amb les duatlons, les triatlons... i com no, en Kilian Jornet. Que es un crack en tot això.

Esports com el trekking, el ciclisme, el golf també han guanyat adeptes els darrers anys. Cada vegada s’hi dedica més temps.

Paral·lelament, ha augmentat la necessitat de cuidar-nos. Sobretot, pel que fa a l’alimentació.
Sembla que comencem a mirar d’on venen els productes. Si són o no ecològics. O si més no, si són una mica més naturals. Hem après noms de llavors i cereals que fa uns anys no sabíem ni que existien com la quinoa, el chi, les llavors de rosella.... ara sabem que les llavors de sèsam no serveixen només per a posar sobre el pa d’hamburguesa.

Les activitats de running, les curses, les maratons, els cros, trekking ... en grup o en solitari. Cada vegada són més les persones que s’hi animen. I, diuen, que un cop ho proves... enganxa. Què deu tenir això de cuidar-se, de millorar les nostres marques personals.. que a tots ens agrada.

També, per altra banda, hem après noms com batuka, zumba, cycling,.. integren sport, diversió, música i moda. Cada cop agraden més.

Aquestes noves tendències, han fet que les empreses del màrqueting promocional es posin les piles, i desenvolupin productes d’acord amb les noves tendències. Tot tipus d’empreses tenen l’oportunitat de promocionar-se en l’esport. Des dels ajuntaments o les grans empreses fins a les botigues de barri. Són poques les campanyes que uneixin totes les característiques que l’actual esport vincula : salut, bellesa, moda, cura de la imatge personal i l’estat físic... Han augmentat els patrocinadors esportius. Molta gent vol esponzoritzar la samarreta de la marató de moda o del cros del barri.

S’han obert un ventall de possibilitats en aquest sector. Hem sabut agafar el tren de la nova tendència. Hi ha molts nous productes. La clàssica ronyonera BUMBAGque va passar de moda als 90 s’ha reinventat ara es diu cinturó de fitness o Sport bumbag, són més fines i lleugeres. I tenen un disseny més actual. La moda d’utilitzar en tot moment el mòbil, sigui per parlar, rebre whattsapps o escoltar música... fa que si el volem prendre quan anem a fer running: ARMBANDo ens l’emportem a la ma (cosa força incòmoda) o portem un Armband, és a dir, un braçalet ajustable on guardar-lo. Amb pantalla touchscreen i butxaca elàstica per a les claus. Hi pot haver res més pràctic?

LLANTERNA-VAMBES

Doncs si ens molesta, també podem portar la cartera portaclaus que es posa sobre la vamba, com si fos el xip de les curses. I per a que us vegin bé ... la llanterna que es posa al tormell.CARTERA-XIP

Si necessiteu que us aconsellem sobre quin pot ser el millor suport promocional per a vosaltres, només ens heu d'enviar un mail o entrar al catàleg.