QUE HEM DE DIR SOBRE ELS SELFIES ...

Tots sabem que les selfies estàn de moda. Fins aquí cap novetat. Ja fa anys que va començar el boom del les autofotos. Ho hem fet tota la vida, però ara ho hem re-batejat com a selfies. És veritat, mola més dir “Mira el meu selfie”, que “Mira la autofoto que m’he fet”. No ens enganyem.

Articles promocionals per a selfies

Amb la popularitat dels smartphones la dels selfies ha anat in crecendo. Cada cop tenim més necessitat d’ensenyar on som a cada moment i, és clar, nosaltres hem de sortir a la foto. Amb les xarxes socials, blogs, facebook, instagram i més aquesta tendència va fer una passa més. Es va convertir en una tendència recolzada per les celebrities.

És una tendència que s’ha popularitzat. S’ha convertit sens dubte en una necessitat: qui no s’ha fet una foto dels peus sobre la sorra de la platja, una foto del plat ‘gourmet’ que ens han posat al restaurant per dinar, una foto de grup de l’equip de futbol després de guanyar el partit o, com no, una selfie amb el famoset de torn que ens hem trobat casualment al local de moda de la nostra ciutat.

Els selfies en el món de la publicitat

Els selfies han arribat per a quedar-se. I com no, la publicitat ja ha creat nous productes per a treure’n profit, com per exemple el monopode suport extensible per a càmeres o mòbils amb comandament a distància que funciona via bluetooh o  el marc de fotos infable gegant.

Seràn uns dels productes estrella de la nova campanya d’estiu 2015 que tot just encetem.

Marc per a selfie ideesAquí us posem fotos d'alguns dels productes que us podem oferir. Un bon regal per als vostres clients que anirà marcat amb el vostre logotip. Es recordaràn de vosaltres quan siguin de vacances, en els moments feliços i que sempre ens agrada recordar.

Quin millor moment per a tenir present la vostra imatge corporativa. No us sembla?

Artícles promocionals per a selfie