4 tips imprescindibles sobre el merchandising

Vet aquí alguns consells sobre el món que envolta el marxandatge:

Compromís : L'impacte positiu que els regals d'empresa fan en el client augmenten el
compromís i fidelitat envers la marca.

 

Diferenciació de la competència: A tots ens agrada que ens mimin i ens faci'n regals, a nivell personal i també com a clients. Busquem els proveïdors, les empreses de servei i botigues que ens ofereixen millor preu i servei. I també tenim en compte els incentius promocionals. Aquí és on el marxandatge juga un paper important.

 

Potenciació i difusió de la marca : Els gadgets promocionals ajuden a difondre la imatge de la nostra empresa o marca. Potencien la imatge que els clients tenen de nosaltres. Així doncs, millor fem-ho en un bon producte. Sempre dintre de les nostres possibilitats. 

Gandula

El fet que sigui bo, no vol dir sempre que hagi de ser car. Com més útil, diferent i innovador sigui millor. Si voleu regalar un bolígraf, per exemple, que sigui de bona qualitat. Al pot de llapis en tenim molts, però sempre acabem utilitzant aquell que guixa més fi (bic, per exemple és una marca que sempre ens fa quedar bé. I tenim bolígrafs des de 0'36€ amb logotip imprès a un color inclòs per comandes de 500 unitats), que té un disseny més bonic (per exemple impressió digital a tot color), que té algún tret diferencial com pot ser un grip (aquella gometa tant pràctica que de vegades porten al cap d'avall) o un touch screen (que ens serveix per clicar sobre les pantalles d'smartphones i tablets).Si regalem un bolígraf i als dos dies no escriu, o s'encalla la tinta... Que us penseu que farà el vostre client amb el bolígraf? Doncs anirà directe a les escombraries i la vostra reputació anirà al seu darrere, de ben segur.

Set de bambú

Reforç de les campanyes comercials i publicitàries: El marxandatge reforça la imatge corporativa de la nostra empresa. Ens ajuda a complementar les campanyes publicitàries. Aporta identitat a la marca. Enforteix el vincle entre empresa i consumidor.

 

Tots aquests avantatges es convertiràn en rendibilitat i increment en les vendes si és constant i tria obsequiar els seus clients amb artícles promocionals.

Els regals promocionals són la millor plataforma per a la promoció de les empreses. Donen identitat, reforcen la imatge corporativa. Milloren el feedback amb els clients.